Dansado & De Feestmeester

Altijd Larstig & Rob Gasd’rop

Kruzo

The Allstarz

Papa Lauda

CODE16-NLwit

Boek jouw carnavals act bij de feest agency van nederland

PARTY CARNAVAL BOEKINGEN PARTY LIVE ALAAF PARTY ARTIESTEN CARNALVAL ALAAF LIVE SHOW

CARNAVAL 2024

Artiesten boeken voor Carnaval? Als er iemand weet hoe Carnaval gevierd wordt dan zijn het de artiesten van CODE16 wel. Hieronder vind je een overzicht van ons ‘Carnavals roster’. Hét roster waarvan wij weten dat zij uiterst geschikt zijn voor elke carnavalslocatie.

Bij ons zit je goed met boekingen van het onwijs populaire collectief ‘Bankzitters’ of het ‘STUK’ duo. Voor de echte party-gangers staan acts als Altijd Larstig & Rob Gasd'rop, Dansado & de Feestmeester, Kruzo, Lampegastuh en The Allstarz klaar in de startblokken.

Liever een tandje erbij? Dan zit je met Mental Theo en Zany 111% goed. Op zoek naar een unieke primeur? Michael Amani gaat met zijn uptempo house, (meme)-Techno én partytracks zijn eerste Carnaval tegemoet.

Wil je feest met een vrouwvriendelijk dansbaar sausje in de mix met de beste guilty pleasures? Check dan SMÈRRIG Diskjochies en Butterfly Effect eens!

Daarnaast kan je bij ons ook terecht om lekker mee te lallen met de krakers van Papa Lauda! Tot slot zijn Hitmaestro en Vince Smix, de perfecte allrounders om er een onvergetelijke Carnaval van te maken.

Kortom; voldoende mogelijkheden en wij kijken graag met je mee!

 

Totaalprogrammering

Wil je totaal ontzorgd willen worden in aanloop naar de Carnavalsgekte? Of zit jouw favoriete artiest hier niet bij? Ook dan is CODE16 jouw partij! Wij zullen van A tot Z jouw programmering oppakken en zorgen voor een te gek programma!

Foto 1
Photography by: Enrique Meesters / www.kleurstof.eu

Carnavals artiesten

Mental Theo

Mental Theo heeft weinig introductie nodig. Begin jaren ’90 brak hij door samen met Charly Lownoise en veroverde ze de wereld met hits als ‘Wonderfull Days’, ‘Stars’ en ‘Hardcore Feelings’. Tegenwoordig treedt Mental Theo solo op en draait hij Freestyle sets vol met invloeden uit de 90’s. Tijdens Carnaval wordt deze set rijkelijk aangevuld met toffe edits wat zorgt voor dé perfecte set voor deze dagen. Met ruim 25 jaar ervaring is Mental Theo nog steeds de eindbaas op elk evenement, dus ook tijdens Carnaval.

Bankzitters

Na twee uitverkochte shows in Tivoli Vredenburg en een overvolle Festivalagenda in 2023, verkocht het YouTube collectief in januari 2024 2x AFAS Live uit voor hun allergrootste show tot nu toe! Tijdens Carnaval staat Bankzitters voor het eerst weer on stage met een heerlijke show met o.a. hun platinaplaat ‘Je Blik Richting Mij’, ‘Stapelgek’ en ‘Is Dat Nou Echt?’.

Bankzitters zijn ongekend populair en 2024 zal hét jaar worden van Bankzitters. Begin deze dus goed door Bankzitters te boeken op jouw evenement!

Zany

‘PartyZany trekt wéér ten strijde!’

Kistjes gepoetst, baret op… het is weer tijd om het legergroen te laten shinen tijdens Carnaval. Zany gaat deze knotsgekke dagen te lijf als PartyZany. Knallende Nederlandstalige tracks en populaire meezingers in combinatie met een frisse beukende beat is tijdens Carnaval dé perfecte munitie van deze partizaan. Trek samen met hem ten strijde en breek die tent volledig af. OP DE CARNAVAL!

Dansado & De Feestmeester

Wie echt wil weten wat FEEST is krijgt het dringende advies om een show van Dansado & de Feestmeester bij te wonen. Deze heren zitten vol ongekende energie, vrolijke tunes en nemen een vrachtwagen vol confetti mee zodat iedere locatie omgetoverd wordt tot een feestelijk strijdtoneel. Hoog tijd om het meesterschap van deze knotsgekke Brabanders te ontdekken deze carnaval.

Michael Amani

De Belgische DJ Michael Amani is niet te stoppen! In 2023 heeft hij flink doorgepakt met een overvolle Festival agenda in België. Na zijn successen bij onze Zuiderburen, verspreidt de olievlek zich nu ook uit naar Nederland. Mede door zijn vele video’s op TIKTOK, waarin hij viral gaat met zijn unieke (techno) memes en bootlegs, staat Michael Amani aan de rand van zijn doorbraak in Nederland en is hij helemaal klaar voor Carnaval 2024.

Altijd Larstig & Rob Gasd’rop

‘De Postcode Sloperij’

Goooeeeeeeeeeeedemiddag! Tijdens Carnaval 2024 maakt heel jouw postcode kans op een verbouwing van een astronomisch bedrag! Slopen doen we dit jaar met de hele straat en jij kan erbij zijn! Altijd Larstig & Rob Gasd’rop komen met hun Party-style jouw straat in en brengen een mix van Hardstyle, Freestyle, Nederlandstalige- en feestmuziek! Speel mee en bereid je voor op een gigantische schadeclaim en een kater van jewelste!🍻

Kruzo

ALL YOU NEED IS KRUZO! ❤️
6 dagen een tocht die zelfs Robert ten Brink niet zag aankomen. Vergeet Cupido’s pijl, Kruzo heeft confetti! Met hem als wingman is het elke dag match day. Tijdens All You Need is Kruzo draait liefde niet om geluk, maar om gegarandeerd feest! 🎉

SMÈRRIG Diskjochies

SMÈRRIG Diskjochies glijdt met de lekkerste 90’s/00’s, hiphop, R&B en Guilty Pleasure tracks door alle tenten, schuren, kroegen en festivals om jou de avond van je leven te geven. Onvoorspelbare tracks en showelementen passeren de revue gedurende de opwindende, interactieve en KEIGEZELLIGE set van de jochies.

Met hun roots in Oeteldonk zijn deze strijders geboren in het rood-wit-geel. Tijdens Carnaval gaan ze door heel Brabant om daar iedereen te voorzien van Carnavalsparty met een feestelijk-sexy tintje!

Lampegastuh

Lampegastuh is helemaal ready voor het aankomende Carnavalsseizoen!

Lampegastuh komt met hun eigen Feestblender Tour. In een hoog tempo wordt een dozijn aan tracks in de mix gegooid, met als vervolg; de ultieme Carnavals Feestblender! Met deze power-mix zorgt het Eindhovense DJ-collectief in no-time voor een ware feestsensatie! Tijdens Carnaval zijn ze door de drukke agenda van Mr. Omroep Brabant, Jordy Graat, maar beperkt te boeken.

Ben er dus snel bij!

Butterfly Effect

Spreid je vleugels en ga samen met de mannen van Butterfly Effect los op de lekkerste tracks tijdens Carnaval. Samen met jou zoeken ze het partyrandje op, maar brengen ze ook de classics, Urban en heerlijke vibe die je van ze gewend bent. Dit duo bestaande uit DJ en MC hebben met hun ervaringen op vele A-Festivals al een groot en zeer brede doelgroep aangesproken. Vladder jij deze Carnaval ook rond met Butterfly Effect?

The Allstarz

The Allstarz brengen het gezellige van een kantinemiddag en het toffe van een clubavond en een festival samen in een mega-Carnavals set! The Allstarz zijn al jarenlang één van de meest geboekte dj- acts voor de gekste dagen van het jaar. Jaarlijks weten ze zichzelf te overtreffen met een leuk thema en een gezellige up-to-date en zeer verassende set!

Zo sta je het ene moment nog mee te blèren met Hazes, om vervolgens te springen op dance-geweld of te glibberen op urban-vuur. Van The Allstarz mag je een uur lang feest verwachten, met louter platen die het publiek kent!

Papa Lauda

Papa Lauda komt deze Carnaval met een splinternieuwe liveshow! Het optreden van deze zwarte piste party-ganger is gevuld met eigen singles en smakelijke meezingers. Papa Lauda zal 30 minuten lang in hoog tempo iedereen optimaal vermaken met misschien wel de interactiefste, gezelligste en feestelijkste set van deze Carnaval. Spring mee in de gondel of ga alvast op die kruk staan want Papa Lauda komt met een feestlawine jouw Carnavalsfeest binnenstormen!

DanZany & De Feestmeester

De feestelijke energie van Dansado & De Feestmeester wordt rijkelijk aangevuld door de knallende sound van Zany. Een Duracell konijn zou hier jaloers op zijn. De dynamische set van DanZany & de Feestmeester zet iedere feesttent, koeienstal, festival of discotheek op zijn kop. Tijdens Carnaval bestaat de set uit een overbrugging tussen een stijlvol Carnavalsfeest in de mix met de beste Freestyle Carnavalsplaten. Veters strak? Want tijdens deze set wordt het stampen, springen, hossen én zingen!

Hitmaestro

Hitmaestro is een ware allround HIT-kanon en de ideale allrounder tijdens Carnaval! Goedlachs, vriendelijk, goed met de microfoon en een Carnavalsvierder in hart en nieren. Hij zou het prima doen als dolfijnentrainer, dominee of dirigent maar werd diskjockey. Een goede keuze die hem in de afgelopen jaren al naar prachtige podia heeft gebracht. Zo is hij op vele hoofdpodia op grote festivals al jaren dé resident DJ. Wil jij Hitmaestro tijdens Carnaval in jouw tent, kroeg of festival? Hij zit al bijna vol, dus ben er snel bij om samen met hem de laatste spots te vullen!

Vince Smix

Vince Smix is de perfecte DJ én entertainer voor festivals, kermissen, bedrijfsfeesten, bruiloften of boekingen in feestcafés én tijdens Carnaval. Deze jonge allrounder komt met een verfrissende energieke set met een breed repertoire aan genres. Hij mixt met alle gemak de ene all-time favourite in de hits van nu en switcht van die bekende oude guilty pleasures naar echte feestknallers. Zijn microfoon-gebruik is on point, zijn set is altijd up-to-date en zijn draaistijl is snel en loepzuiver.