OVER ONS

CODE16 is een boekingskantoor dat vol enthousiasme een breed aanbod aan artiesten exclusief vertegenwoordigt. Ons team is ambitieus, helpt talenten verder te ontwikkelen en biedt de artiest hierin de optimale begeleiding. Aan de hand van een goede strategie werken wij samen met de artiest aan hun carrière om het maximale eruit te halen. We kijken verder dan ‘die ene show’ en zijn in staat om samen met de artiest door te groeien naar het ultieme doel!

CODE16 is actief in meerdere genres en vertegenwoordigt met trots een cross-over roster dat in de gehele branche actief is. Wij voorzien zowel ‘dé grote A-festivals’ van de juiste content tot en met de ‘kermis om de hoek’. Geen partij is te groot of te klein voor onze talenten en door onze diversiteit vinden we altijd de juiste invulling voor klant en artiest.

Door onze Brabantse nuchterheid én gevoel voor gezelligheid zorgen wij ervoor dat alleen de samenwerking al een feest op zich wordt!

CODE 16 - GROEPSFOTO-16

TEAM

Joep Elstgeest

joep@code-16.nl
Mede-eigenaar & Booking agent

Carmen Roeterdink

carmen@code-16.nl
Booking agent

Shenna van der Velden

shenna@code-16.nl
Backoffice & Booking assistent

Elske Engel

info@code-16.nl
Finance

PARTNERS

Samen met andere partners zit CODE16 gevestigd op de Verlengde Noordkade in Veghel. Samen vormen zij één one-stop-entertainment-shop! Van entertainment tot aan marketing én alles daar tussenin. De synergetische werking, waarbij iedereen doet waar diegene goed in is, draagt bij aan de gezamenlijke spirit tot succes én maakt het samen een winning team.

Zo worden totaalprogrammeringen samen opgepakt met Nachwacht Entertainment enproduceren we shows in o.a. poppodia, AFAS Live en de Ziggo Dome voor artiesten samen ‘Turn Down For What’, en delen we ons netwerk, kennis en leads met onze collega’s van Your Agency.